Advertisement

A Microsoft kijelentette: nem terveznek új Windows Phone-t kiadni a jövőben

2019. október 03.
6.3691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Tegnap bejelentette a Microsoft az új Surface felhozatalát, a friss darabok között pedig volt egy-két igazi meglepetés is, mint például az Android alapon működő Surface Duo telefon, mely ráadásul még dupla kijelzős is.

Ebből fakadóan többekben is felmerült, hogy vajon látni fogunk-e még a redmondi vállalattól netán a jövőben egy Windows Phone-t, ellenben Panos Panay, a Microsoft termelésvezetője nyomatékosította, hogy nem terveznek ilyen jellegű mobilt készíteni a későbbiekben.

Az okot nem kell túlzottan sokáig keresgélni, a számok egyértelműen arra mutattak korábban is, hogy a felvevőbázis szívesebben ruház be Androidos készülékre, mintsem Windows Phone-ra, korábban pedig ezt a Microsoft elég keményen meg is sínylette. Meglátjuk, hogy a Surface Duo mennyire felel meg majd az igényeknek, esetlegesen örvendhet-e akkora sikernek, hogy új zászlóshajó-széria legyen belőle a jövőben.
4 hozzászólás

Zoltán

3 éve, 3 hónapja és 27 napja

Nokia Lumia 1020-m volt, 2014-ben vettem 41Mp-es kamerával jött ki ami nagy durranás volt akkor.A képei már akkor elérték a kompakt fényképezők szintjét. Nagyon elégedett voltam vele..Én kimondottan sajnálnám ha a Windows telónak tényleg végleg vége lenne.De tudjuk hogy az ilyen nyilatkozatok mennyit érnek.

válasz erre

inkognito

3 éve, 7 hónapja és 8 napja

Éljen, megjött az eszük.

válasz erre

Gólem

3 éve, 7 hónapja és 9 napja

Nem meglepő. Minek öljenek olyanba pénzt ami sosem volt képes igazi sikert elérni?

válasz erre

Harder

3 éve, 7 hónapja és 9 napja

Hát ezt azért párszor már elmondták.

válasz erre