A Meta minden eddiginél erősebb mesterséges intelligencia rendszert fejleszt

2023. szeptember 11.
18.3011
csirkee profilja, adatai
csirkee
A legnagyobb techcégek továbbra is hatalmas potenciált látnak a mesterséges intelligencia rendszerekben, melyek közül a ChatGPT az egyik legismertebb, a Wall Street Journal legújabb cikke szerint Mark Zuckerberg vállalata most éppen egy új nyelvi modellen dolgozik.

A Meta jelenleg olyan erős mesterséges intelligencia rendszeren dolgozik, mint az OpenAI által kínált legfejlettebb modell, mely a tervek szerint jövőre jelenne meg. A vállalat még idén júliusban mutatta be az Llama 2 nyílt forráskódú mesterséges intelligencia nyelvi modellt, mely elérhető a kutatók, a startupok, a civil szervezetek, a vállalkozások és az egyetemi szereplők számára a Microsoft Azure, a Hugging Face és az Amazon Web Services szolgáltatásain keresztül.

A tervezett új rendszer, amelynek részletei még nem ismertek, segítene más cégeknek olyan szolgáltatásokat kiépíteni, amelyek kifinomult szöveget, elemzést igényelnek. A Meta várhatóan 2024 elején kezdi meg a nagy nyelvi modellként ismert új AI-rendszer betanítását.
cikke szerint Mark Zuckerberg vállalata most éppen egy új nyelvi modellen dolgozik.'>
3 hozzászólás

CharlieFirpo

11 hónapja, 5 napja

Még egy ****os fészbukot se tudnak normálisan összerakni. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

11 hónapja, 5 napja

Jajj nekünk. röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

11 hónapja, 5 napja

Állítják ők. mosolygó smiley De Zuckerberg nagyotmondásait ismerve én nem feltétlenül hinném ezt el feltétlenül.

válasz erre