A Marvel rajongók megtalálták a tökéletes rendezőt a Pengéhez

2024. június 17.
9.1471
csirkee profilja, adatai
csirkee
Néhány napja számoltunk be arról, hogy a 2019 óta fejlesztés alatt álló új Penge film elveszítette immáron második rendezőjét is, a stúdiónak így ismét találnia kell egy új rendezőt a projekt élére és ebben most a rajongók is segítenek, akik megtalálták a legmegfelelőbb személyt a pozícióra.

Yann Demange a közelmúltban váratlanul kilépett a Penge projektből, így a 2025 novemberére tervezett filmnek jelenleg nincs rendezője. A Marvel rajongók a közösségi médiában adnak tippeket a stúdiónak, hogy kit kellene választani a pozícióra és első helyen Jordan Peele áll. Az alkotó korábban olyan filmeken dolgozott, mint a Tűnj el!, a Mi vagy éppen a 2022-ben bemutatott Nem.

Egyes hollywoodi pletykák szerint Peele már találkozott is a Marvel fejeseivel és egyeztetésbe kezdett az új X-Men film rendezése kapcsán. Azt azonban nem tudni, hogy Peele nyitott lenne-e egy Pengére, melyhez korábban olyan színészek csatlakoztak, mint Mahershala Ali és Mia Goth.

elveszítette immáron második rendezőjét is, a stúdiónak így ismét találnia kell egy új rendezőt a projekt élére és ebben most a rajongók is segítenek, akik megtalálták a legmegfelelőbb személyt a pozícióra.'>
3 hozzászólás

Porthos

1 hónapja, 3 napja

Szerintem senki nem tudná megmenteni. Penge = Snipes.

válasz erre

Fikarc

1 hónapja, 4 napja

Minek ezzel szenvedni? El kéne már engedniük...

válasz erre

Kisfaludy82

1 hónapja, 4 napja

Kár hogy nem rajtuk múlik.

válasz erre