A Marvel hivatalosan is bejelentette az új Fantasztikus négyes szereplőgárdáját

2024. február 15.
19.5461
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az elmúlt hónapokban rengeteg pletyka keringett arról, hogy kik fogják alakítani a Marvel legújabb játékfilmjében, a Fantasztikus négyesben a főszereplőket, most azonban már nem kell találgatni, ugyanis a stúdió tegnap hivatalosan is bejelentette a színészeket.

A tervek szerint az új Fantasztikus négyes 2025. július 25-én fog a mozikba kerülni az MCU 5. fázisának keretein belül. A Disney egy friss közleményben nem csak a címet és a megjelenés dátumát fedte fel, de most már a négy főszereplő kiléte sem titok. A cím nagyon egyszerű: The Fantastic Four, azaz A fantasztikus négyes lesz, alcím nélkül.

A főszerepben pedig Pedro Pascalt láthatjuk majd, mint Reed Richards/Mister Fantastic, Vanessa Kirbyt, aki Sue Stormot fogja alakítani. A Stranger Things sorozat sztárja, Joseph Quinn Johnny Stormot, azaz Fáklyát alakítja, végezetül pedig Ebon Moss-Bachrach pedig Ben Grimmet, azaz Lényt alakítja. A Fantasztikus Négyest Matt Shakman rendezi Josh Friedman forgatókönyve alapján. A forgatás pedig még idén elkezdődik.

2 hozzászólás

Kisfaludy82

4 hónapja, 2 hete és 4 napja

Pedro Pascal konkrétan minden felajánlott szerepet elvállal? röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

4 hónapja, 2 hete és 4 napja

Hát, egyikükért sem vagyok oda.

válasz erre