A mai naptól ingyen letöltheti a mobilos IGO Navigációt

2015. április 20.
1.3991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Születésnapos a magyar fejlesztőcég, ráadásul az ünnepelt ad ajándékot.

Tíz napig bárki ingyenesen töltheti le az iGO Navigáció aktuális változatát.

Ha valaki a világhírt elérő hazai cégekről beszél, az elsők között kerül szóba az NNG, amelynek máig legismertebb terméke az iGO Navigáció. Az egykori garázscég 2005-ben készítette el a szoftver legelső változatát mindössze négy programozó munkájának eredményeképpen. Ma már 770-en dolgoznak a vállalatnál, és idén 200 fővel bővítik a csapatot, amely az elmúlt 10 év alatt hatalmas sikereket ért el. A céleszközökre és mobilokra fejlesztett navigációs kliens mellett egyre fontosabb az autógyártók számára készített fedélzeti navigációs megoldások területe, manapság már 30-nál is több autómárka modelljei navigálnak iGO-alapokon, az elérhető árú autóktól kezdve a luxusjárművekig.

Az iOS-változat iPhone 4S készüléken, iOS 6 rendszeren, illetve ennél újabb almás eszközökön fut, így újabb iPadeken is. Androidon a rendszer 4.0 változatától felfelé használható. Az ingyenes változatot 7 hüvelykesnél kisebb kijelzőjű eszközökre lehet telepíteni. Használatához nincs szükség folyamatos internet-kapcsolatra, és az adatforgalom költségeit sem növeli, hiszen a térképadatok a készülékre kerülnek. Ugyanezért olyan helyeken is használható, ahol nincs elegendő térerő.

Az ingyenes iGO-ért ide érdemes kattintani (vagy a mobilokon a megfelelő alkalmazásboltban, tehát az App Store-ban, vagy a Play Store-ban megkeresni a SzülinApp nevű alkalmazást), és ne feledje senki, a speciális akció április 29-én lezárul!
nincs még hozzászólás