A Mac tulajdonosok mostantól ingyenesen használhatják az Outlookot

2023. március 07.
38.4161
csirkee profilja, adatai
csirkee
Akik eddig használni szerették volna az Outlook e-mail klienst Mac készülékeiken, szükségük volt Microsoft 365-előfizetésre vagy Office-ra, ám a vállalat mostantól ingyenessé tette a felhasználók számára az Outlook for Mac használatát, aminek sokan fognak örülni.
 

Rengeteg vállalat használja e-mailezésre a Microsoft Outlook rendszerét, ám ha valakinek eddig nem Windows-os számítógépe volt, annak bizony valamilyen előfizetést kellett eszközölni ahhoz, hogy használni tudja a szoftvert. Most viszont ingyen letölthető és használható az Outlook for Mac, mely már megtalálható az App Store-ban, ezen a linken.

A Microsoft azért változtatott stratégiáján, mert szeretné újjáépíteni az Outlook for Mac programot. Az ingyenes letöltés ösztönözheti azokat a felhasználókat, akik egyébként soha nem próbálnák ki a szoftvert. És természetesen ezzel arra is ösztönözheti új ügyfeleit, hogy a Microsoft 365 és az Office programokat is használja, így szoros integrációt érhetnek el levelezőszoftverük és hatékonyságnövelő alkalmazásaik között.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

1 éve, 20 napja

Porthos írta:
Gondolom milyen sok Maces akar Microsoft terméket használni. röhögő smiley
Maguk miatt senki, de van amikor a munkakörnyezet megköveteli. Vannak begyepesedett cégek.

válasz erre

Porthos

1 éve, 20 napja

Gondolom milyen sok Maces akar Microsoft terméket használni. röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

1 éve, 21 napja

Micsoda kegy. röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 21 napja

Az is durva hogy eddig fizetős volt! meglepett smiley

válasz erre