A Logitech bemutatja a 2015-ös Play Collection egereket

2015. június 21.
1.1721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Logitech pénteken bemutatta az idén hétéves Logitech Play Collection legújabb tagjait.

Az új kollekció megalkotásakor a bútor dizájn, valamint a kiegészítők és a divat világának legújabb trendjeiből merítettek ihletet, így a jellegzetes vonásokkal ellátott egerek barátságos karakterekkel, színes, vidám formákkal és geometriai alakzatokkal díszítve kerülnek a polcokra.


?A célunk az volt, hogy egy kis humorral mosolyt csaljunk vásárlóink arcára, miközben használják az egeret? - mondta el Charlotte Johns, a Logitech számítógép kiegészítőkkel kapcsolatos üzletágának alelnöke. ?Egy jó adag szín, egy leheletnyi vidámság és egy csipetnyi lelkesedés kombinációjából született meg az idei Logitech Play Collection. A különböző színkombinációk és dizájnelemek inspirálnak, vidámságot és egyéniséget adnak bárki asztalának?
Miután a Logitech dizájn csapata részt vett a milánói Design Week-en, vidám témáktól és formáktól inspirálva tértek vissza, ami új megközelítéshez vezette őket a házon belül készített 2015 Play Collection tervezése során. Az idei év válogatása a Logitech? Wireless Mouse M238-ra épül. Az új egér  a pontos görgetésnek és irányíthatóságnak köszönhetően egyszerű navigációt tesz lehetővé, egyben formájának köszönhetően igen kényelmes is.A 2015-ös Logitech Play Collection ragyogó, vidám és lelkes, akárcsak jövendőbeli tulajdonosai. Az energiatakarékos kialakításnak hála, akár 12 hónapon át is használhatjuk kedvenc egerünket, modelltől függően. A vezeték nélküli egerek kompatibilisek Microsoft Windows?, Mac, Chrome OS?, és Linux? rendszerekkel, valamint megbízható kapcsolatot biztosítanak akár 10 méteres távolságból is.

[gallery link="file" columns="5" ids="18723,18724,18725,18726,18727"]

A fenti kiemelt képre kattintva galéria nyílik meg.
nincs még hozzászólás