A LifeProof új tokjával vízállóvá tehetjük a Pixel mobilokat

2016. október 08.
1.6871
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A 2016-os esztendő a vízállósággal ismét egy nagyon fontos funkciót tett szinte alapértelmezetté a csúcskategóriás mobiloknál, ugyanakkor néhányan még mindig kimaradtak a buliból.

Az egyik legnagyobb hiányzó egyértelműen a Google Pixel szériája, melyről nem sokkal a bemutató után derült csak ki, hogy IP53-as minősítéssel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy nem vihetjük magunkkal a zuhany alá, nem igazán javallott esőben használni és a véletlen balesetekre is jobban kell figyelni.

A komoly tokjairól híres LifeProof nemrég bemutatta a megoldást, hiszen a FRE szériás tokját elkészítette a két Pixel készülékhez. A toknak hála 2 méterig vízálló lesz a készülék, ráadásul hasonló magasságból leejtve sem tudunk benne kárt tenni.

A márkát ismerve nem csalódhatunk nagyot a 90 dolláros árban, a korábbi iPhone modellekhez készült vízálló tokjaik sem voltak éppen barátiak az ár tekintetében. Többen pedig már azt beszélik, hogy ezzel a tokkal még jobban is néznek ki a mobilok, mint ahogy a Google megálmodta őket, ami azért nem vet túl jó fényt a Pixel formatervezőire.
3 hozzászólás

zender

8 éve, 1 hónapja és 12 napja

90 dollárért is rohadt drága, mennyi lehet akkor a még drágább iphone verzió? meglepett smiley

válasz erre

CharlieFirpo

8 éve, 1 hónapja és 12 napja

Ebben az árkategóriában vicc, hogy nem vízálló. Nem is értem hogy gondolta a Google.

válasz erre

Porthos

8 éve, 1 hónapja és 12 napja

Mondjuk ez tényleg szép tok! meglepett smiley Ha vastagságban nem tesz hozzá sokat akkor jó vétel még azért a közel 30 ezerért is.

válasz erre