A közönség odáig van az új A kis hableány Disney filmért

2023. május 28.
21.8971
csirkee profilja, adatai
csirkee
A héten került a mozikba a Mickey egeres stúdió legújabb mozifilmje, a remakelt A kis hableány, melyben a klasszikus mesétől eltérően egy színesbőrű színésznő kapta a főszerepet, de ennek ellenére sokan kíváncsiak a mesére, a tengerentúlon elérte a 120 millió dolláros bevételi összeget.

A Rob Marshall által rendezett musical a becslések szerint 250 millió dollárból készült, ám az Emlékezet napja hosszú hétvégének köszönhetően Amerikában rengetegen voltak kíváncsiak a filmre, így az alkotás már elérte a 123 millió dollárt, globálisan valószínűleg már a 200-250 millió dollárnál járhat. A nem túl pozitív kritikák ellenére is kasszasiker lesz.

A szakértők szerint A kis hableány el fogja érni az 1 milliárd dolláros bevételt is, ahogy a múlt héten a mozikba kerülő Halálos iramban 10. is, mely a második hét után a globális piacon már elérte az 500 millió dolláros bevételt. A klasszikus mese feldolgozásában a főszerepet Halle Bailey színésznő kapta, de viszont láthatjuk az alkotásban Melissa McCarthy színésznőt is, aki a gonosz Ursulát alakítja.
4 hozzászólás

Porthos

11 hónapja, 2 hete és 4 napja

Döbbenet hogy minden ****t le lehet tolni az emberek torkán.

válasz erre

CharlieFirpo

11 hónapja, 2 hete és 4 napja

Atyaég. meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

11 hónapja, 2 hete és 5 napja

Felfoghatatlan, hogy az emberekkel minden fos****t meg lehet etetni. És zabálják.

válasz erre

Kisfaludy82

11 hónapja, 2 hete és 5 napja

Biztos hogy nem leszek a nézők között..

válasz erre