A Kevin Feige és a Patty Jenkins féle Star Wars filmek is mentek a levesbe

2023. március 08.
37.5751
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Néhány évvel ezelőtt a Disney több Star Wars film projektet is bejelentett, ám eddig egyik sem valósult meg és a jelek szerint ez nem lesz máskép a jövőben sem, ugyanis a legfrissebb hírek szerint mind a Kevin Feige, mind pedig a Patty Jenkins féle filmet parkoló pályára tette a stúdió.

Az eredeti tervek szerint idén decemberben érkezett volna a mozikba a Zsivány egyes folytatása, a Rogue Squadron, ám már tavaly év végén levette tervezett bemutatói közül a projektet a Disney. A Marvel fejese, Kevin Feige is belekezdett egy Star Wars film fejlesztésébe néhány éve, de végül ebből sem lesz semmi.

A hírek szerint ezeket a filmprojekteket teljesen törölte a Disney, valószínűleg sosem látjuk majd őket. Mire számíthatunk ezután? Nos, még mindig készül a háttérben egy Taika Waititi által rendezett Star Wars film, amit legkorábban 2025-ben láthatnak majd a nézők. Továbbá a Lucasfilm számít Rian Johnsonra, aki többek között a Zsivány egyes filmen is dolgozott, de jelenleg el van foglalva a Tőrbe ejtve trilógiával.
4 hozzászólás

CharlieFirpo

1 éve, 1 hónapja és 21 napja

Amúgy nagyon érdekes hogy megszakították azt a folyamatot hogy két évente új SW epizód, váltásban meg kétévente mellékszál...

válasz erre

Levi87

1 éve, 1 hónapja és 21 napja

Lehet hogy nem is baj.

válasz erre

inkognito

1 éve, 1 hónapja és 21 napja

Fikarc írta:
Pedig ha valami jó volt, az a Zsivány egyes. Nem is értem.
Tényleg jó volt, de egy Patty Jenkins akarta rendezni?! Na ne már...

válasz erre

Fikarc

1 éve, 1 hónapja és 21 napja

Pedig ha valami jó volt, az a Zsivány egyes. Nem is értem.

válasz erre