A Kék Bogár a DC történetének egyik legrosszabb nyitányát produkálta

2023. augusztus 21.
22.7631
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az elmúlt hetekben a Greta Gerwig Barbie című filmje uralta a mozipénztárakat, ám most végre sikerült egy DC filmnek lenyomnia, bár sajnos így is hatalmas bukás lesz a stúdió számára a Kék Bogár, ugyanis az első hétvégéjén mindösszesen 43,4 millió dollárt ért el világszerte.

Egyre kevesebb rajongó kíváncsi a DC mozifilmjeire, hiszen már a The Flash is hatalmas bukás volt, most pedig az újonnan bemutatott Kék Bogár is valószínűleg erre a sorsra fog jutni. A film Amerikában 25,4 millió dollárt ért el a nyitóhétvégén, amivel sikerült a Barbie-t lenyomnia - ezen a hétvégén 21,5 millió dollárt ért el -, ám a Wonder Woman 1984 óta nem produkált ilyen alacsony bevételi számot egyetlen DC film sem.

A Wonder Woman 1984 16,7 millió dollárt produkált 2020 karácsonyán, ám a film egyből streamingen is elérhető volt. A DC-nek nem igazán megy jól a szekér, sokan várják már James Gunn és Peter Safran újítását, ami talán megmenti a stúdiót a bukástól. Mindeközben a Barbie már elérte az 1,280 milliárd dolláros bevételt, az Oppenheimer pedig a 717,8 millió dollárnál jár. A Kék Bogár kritikáját itt tudjátok elolvasni.
3 hozzászólás

Ronalddo

3 hónapja, 3 hete

Nem vagyok meglepve, tucat****.

válasz erre

inkognito

3 hónapja, 3 hete

Annyira unalmasak már, hogy az ember csak otthon nézi meg.

válasz erre

Kisfaludy82

3 hónapja, 3 hete

Gyakorlatilag azt sem lehetett tudni, hogy jön, hacsak nem pl ilyen oldalakról, de egyébként nem csináltak neki hírverést. A másik meg hogy a kutyát se érdekli a sok szuperhős ****, főleg már az ilyen noname karakterek.

válasz erre