A kanadai miniszterelnök bejelentette, hogy egy azonosítatlan repülő tárgyat lőttek le Kanada felett

2023. február 12.
46.3651
csirkee profilja, adatai
csirkee
Justin Trudeau kanadai miniszterelnök szombaton bejelentette, hogy engedélyt adott egy amerikai F-22-es vadászrepülőgép, hogy megsemmisítsen egy autóméretű azonosítatlan repülő tárgyat (UFO) a kanadai Yukon felett, miután a furcsa tárgy megsértette az ország légterét.

A héten már a második alkalom volt, hogy furcsa tárgyat lőttek le, miután belépett az Egyesült Államok légterébe. Csütörtökön (február 9-én) alaszkai idő szerint este 9 körül újabb objektumot észleltek az Egyesült Államok légterébe belépve, ami 32 és 64 km/h között repült a polgári repülőgépek által használt magasságban.

Kanada jelenleg a roncsok feltárásán dolgozik, hogy meghatározza eredetét és természetét, ahogy Amerika is ezen dolgozik, de a zord körülmények nem könnyítik meg a dolgukat. Alig egy hete számoltunk be arról, hogy több kémballon jelent meg Amerika felett, melyek Kínából érkeztek és volt, amit meg is semmisített a kormány. Nagy a valószínűsége annak, hogy ismét olyan UFO-nak hitt tárgyat lőttek le, ami egy kémkedésre alkalmas repülő lehetett.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

3 hónapja, 3 hete és 5 napja

Nekik egy amcsi repülő os UFO lenne...

válasz erre

inkognito

3 hónapja, 3 hete és 5 napja

Na fene ezt már most így be is jelentik?! Eddig ilyen nem volt.

válasz erre

Porthos

3 hónapja, 3 hete és 5 napja

Kíváncsi leszek, de nyilván ugyanaz a kínai cucc lesz.

válasz erre

CharlieFirpo

3 hónapja, 3 hete és 5 napja

Kíváncsi leszek, valamikor kiderül-e hogy járnak köztünk idegenek valójában...

válasz erre