A kaméleon a Google felhőbe költözött

2014. május 07.
8441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Google Compute Engine szolgáltatásban futó virtuális gépek mindegyik változatán elérhetővé lett a SUSE Linux Enterprise Server.

A szolgáltatás, a Google felhőplatformjának részeként, saját infrastruktúrán futó gépeket kínál a felhasználóinak.

Az együttműködés révén a SUSE megoldása biztosítja a Google szolgáltatását használó informatikusoknak az alkalmazások felhőbe költöztetéséhez szükséges teljesítményt. A rendszerre minden más Linux platformnál több alkalmazást tanúsítottak, ezáltal óriási rugalmassággal rendelkezik.A Server ugyanúgy üzemel a Google Compute Engine szolgáltatásban, mintha a partner irodájában futna. A Google és a SUSE közös munkával gondoskodik arról, hogy minden SUSE Linux Enterprise Server rendszert futtató virtuális gép ugyanazokat a vállalati szolgáltatásokat nyújtsa és ugyanazokban a hibajavítási funkciókban, biztonsági frissítésekben és teljesítménynövelő fejlesztésekben részesüljön.

Az egységes felhasználói felületnek köszönhetően a fejlesztők egyszerűen helyezhetik át alkalmazásaikat adatközpontjaikból a Google Compute Engine szolgáltatásba, illetve tölthetnek le a Google infrastruktúra-szolgáltatásából újonnan kifejlesztett alkalmazásokat, és telepíthetik őket a helyi fizikai, virtuális vagy privátfelhő-alapú környezetben.A SUSE Public Cloud programban a Google mellett többek között a következő felhőszolgáltatók vesznek részt: Amazon Web Services, Fujitsu, HP, Microsoft Azure, SGI, SHI, T-Systems, VMware és Vodacom Business.

via Open Suse, MTI
nincs még hozzászólás