A Kali Linux új funkciójával Windows 10 külsőt ölthet az operációs rendszer

2019. december 05.
14.7651
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Talán a Kali névre hallgató Linux disztribúciót nem kell bemutatni azok számára, akik rendszeresen eme platform felhasználói, de aki esetleg nem tudná, a Backtrack 5 továbbfejlesztett változatáról beszélünk, amely Debian alapokon nyugszik.

A Kali Linux az aktuális frissítéssel kapott egy meglepő, ugyanakkor kifejezetten mókás újítást, amely segítségével az operációs rendszer fel tudja ölteni a Windows 10 küllemét. Olyan tényezőket is megtalálunk, mint a fájlkezelő, a tálca, szóval összességében tényleg kaméleon módjára tud működni az OS a funkció által.

A legjobb az egészben, hogy egy gombnyomással visszaválthatunk a Kali Linux jól megszokott dizájnjára és kialakítására, viszont joggal jön a kérdés: mi értelme ennek? Nos, a fejlesztők magyarázata az, hogy amikor valaki éppenséggel nyilvános helyen futtatja a Kali Linuxot és azon hackel éppen, akkor nem fogja vonzani a bámészkodó, a szemöldöküket furcsán ráncoló tekinteteket.

Merthogy ugyebár a Kali Linux azokat a hackereket célozza, akik az etikus hacker kategóriába tartoznak - ők azok, akik idő előtt megtalálják a potenciális réseket a biztonsági rendszerekben, majd azt jelezvén jobbá válhat a védelem.
4 hozzászólás

DarkZer0

4 éve, 8 hónapja és 4 napja

Nem értem én ezt a lépésüket.. biztos nem fogom ezt a kinézetet használni alatta.... Igaz kevésbé használom a Kalit, inkább a ParrotOS..

válasz erre

Gólem

4 éve, 8 hónapja és 6 napja

Biztos nem tenném fel. Mondjuk a Kalit se, nem én vagyok a célközönség.

válasz erre

Kisfaludy82

4 éve, 8 hónapja és 6 napja

Hát akinek Linux alatt erre van igénye... Az ne Linuxozzon. röhögő smiley

válasz erre

Levi87

4 éve, 8 hónapja és 6 napja

De ronda. röhögő smiley

válasz erre