A jövőben még több Harry Potter és Gyűrűk ura film várható

2022. november 05.
46.2311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Ismét fontos bejelentést tett a Warner Bros Discovery új vezérigazgatója, David Zaslav, aki elárulta, hogy szeretnének minél többet kihozni olyan népszerű franchiseokból, mint a Harry Potter vagy a Gyűrűk ura, ezért a jövőben érkezhetnek még ilyen filmek.

A stúdió új vezetője a nyáron beszélt arról, hogy a DC filmes részlegét gatyába kell rázni és szeretnének egy olyan univerzumot felépíteni, mint amilyen a Marvelnek is van. Ehhez sikerült megtalálni a két vezetőt, James Gunnt és Peter Safrant. Ám a Warnernek ott vannak a népszerű franchiseok, a Harry Potter és a Gyűrűk ura, melyekben még sok potenciál lehet és ezt szeretnék kihasználni.

A Harry Potter filmek 7 milliárd dollárt hoztak a stúdiónak, ezért örülnének neki, ha J.K. Rowling nyitott lenne folytatni a varázslóvilág történetét. A Legendás állatok előzményfilmek közül további kettőt már bejelentettek a készítők. A Warner Bros.-nak még mindig megvannak a jogai ahhoz, hogy Gyűrűk ura filmeket készítsenek, így akár ilyen is érkezhet a jövőben. Természetesen ezek csak tervek, nem biztos, hogy megvalósulnak.
3 hozzászólás

Porthos

1 éve, 6 hónapja és 26 napja

De miééééért? meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 6 hónapja és 26 napja

Ebből is univerzum lesz...? Nemár...

válasz erre

Mordorer

1 éve, 6 hónapja és 27 napja

Az igen. meglepett smiley Hát ezt nem láttam jönni. röhögő smiley

válasz erre