A John Wick egyik népszerű karaktere visszatérhet a jövőben

2023. június 13.
15.7171
csirkee profilja, adatai
csirkee
A John Wick franchise népszerűsége töretlen és ennek köszönhetően a jövőben tovább fog bővülni a bérgyilkosok világ, hiszen érkezik a The Continental előzménysorozat és jövőre debütál a mozikban a Balerina című film is, Chad Stahelski rendező pedig szeretne még egy karaktert visszahozni a franchiseba.

Még május végén bejelentésre került, miszerint fejlesztés alatt van a John Wick ötödik része, ami nem meglepő, ugyanis a teljes franchise elérte az 1 milliárd dolláros bevételt. Chad Stahelski rendező nemrégiben adott interjút The Joe Rogan Experience podcast műsorban, ahol elárulta, hogy szeretne egy karaktert visszahozni.

Ez a karakter pedig nem más, mint Halle Berry által megformált Sofia bérgyilkos, aki a John Wick 3. felvonás: Parabellumban tűnt fel először. A filmben John Wick mellett harcolt két hűséges belga malinois kutyájával az oldalán és gyakorlatilag mindenkit kiiktattak. Halle egy nagyon erős karaktert alakított, akit a rendező szerint a rajongók ismét szívesen viszont látnának. Ám azt egyelőre nem tudni, hogy hol és hogyan tér majd vissza.
4 hozzászólás

Porthos

1 éve, 6 napja

Én is bírtam, jöhet. mosolygó smiley

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 7 napja

Harmadik tesz jó volt én is bírtam.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 7 napja

Értem én hogy a pénz meg midnen de hihetetlen hogy nem képesek elengedni semmit, mindent a végletekig húznak...

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 7 napja

Hova nyújtják ezt is...

válasz erre