A John Wick 4. lehet a franchise leghosszabb része

2023. február 14.
43.8981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Idén márciusban érkezik a mozikba a John Wick: 4 felvonás, melyben az ismert bérgyilkosnak megint szembe kell szállnia a legkeményebb maggal, és a legfrissebb hírek szerint ennek elég időt fog adni a film, ugyanis a franchise eddigi leghosszabb része lesz a következő.

Manapság egyre hosszabbak a mozifilmek, a Marvel is előszeretettel hosszabbítja meg filmjeit, aminek a nézők nem biztos, hogy örülnek. A Collider beszámolója szerint a John Wick 4 futási ideje állítólag 2 óra 49 perc, ami 20 perccel több az elődjéhez képest, de a stúdió egyelőre nem erősítette meg a hírt. A rendező, Chad Stahelski az elmúlt évben többször is kijelentette, hogy ez lesz a leghosszabb filmje a franchisenak.

A filmben Keanu Reeves ismét visszatér a bérgyilkos szerepébe, de a filmben több új színész is szerepet kapott, többek között az AZ filmekből ismert Bill Skarsgard, akinek a karaktere azon lesz, hogy megszabadítsa a világot John Wicktől. A franchise egyébként folytatódni fog egy ötödik résszel és még előzménysorozat is készül hozzá.
4 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 6 hónapja és 18 napja

Biztos nem fogok moziban ennyit ülni egy filmen sem.

válasz erre

betyár

1 éve, 6 hónapja és 18 napja

Majd itthon megnézem, ahol meg lehet állítani.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 6 hónapja és 18 napja

Hát erre biztos nem ülök be a moziba.

válasz erre

inkognito

1 éve, 6 hónapja és 18 napja

Nem értem miért kell ilyen hosszú filmeket csinálni.

válasz erre