A jelek szerint mégis lesz Musk vs. Zuckerberg párharc, a Twitteren élőben fogják közvetíteni

2023. augusztus 07.
18.0831
csirkee profilja, adatai
csirkee
A legfrissebb hírek szerint továbbra is kész arra a két milliárdos üzletember, hogy összecsapjanak egy ketrecharc során, ugyanis Musk ígértet tett arra, hogy a harcot élőben fogják közvetíteni az X/Twitteren, bár egyelőre még mindig nincs pontos dátum, de mindkét fél készül.

Bár nemrégiben még arról írtunk, hogy valószínűleg nem valósul meg az Elon Musk és Mark Zuckerberg féle párharc, ám most megint úgy tűnik, hogy mégis láthatjuk a két techmogult verekedni. A Twitter tulajdonosa közösségi oldalán jelentette be, hogy élőben közvetítik majd a párharcot, a teljes bevételt pedig felajánlják a veteránok számára.

Arról még mindig nincs információ, hogy mikor valósul meg az esemény, de állítólag mindkét féle gőzerővel készül - főleg Zuckerberg, aki napi 4000 kalóriát fogyaszt el, mert olyan intenzív edzést folytat. Korábban szóba került, hogy a két üzletember a római Colosseumot fogják használni a harcra, de ez sincs egyelőre lefixálva.

Update: Mark Zuckerberg a Threads-en arról írt, hogy augusztus 26-án kerülhet sor a megmérettetésre, de ez még nincs megerősítve.
3 hozzászólás

Levi87

1 éve, 12 napja

Variálnak összevissza, közben az egész csak biznisz.

válasz erre

betyár

1 éve, 12 napja

Facebook is tuti fogja élőben közvetíteni.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 12 napja

Kell a hírverés a twitt..... izé X-nek. mosolygó smiley

válasz erre