A Huawei máris talált alternatívát a Google Térképre

2020. január 20.
6.8191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Talán még maga a Huawei sem tudja, hogy mi lesz velük, ha a Google nélkül kell boldogulniuk, azonban ők már javában készülnek arra, hogy alternatív megoldásokat biztosítsanak a felhasználók számára, így a Google Térképek esetén meg is találták a megfelelő megoldást.

A Reuters beszámolója szerint ugyanis a kínai óriás megállapodást kötött a TomTom vállalatával annak érdekében, hogy a hozzájuk kapcsolódó térképes és navigációs szolgáltatások bekerülhessenek a jövőben érkező Huawei okostelefonokba, noha egyelőre még semmiféle információ sem érkezett arról, hogy a TomTom megoldásait mikor alkalmaznánk először a kínaiak.

Ami azonban biztos, hogy a Huawei és a navigációs vállalat partneri kapcsolata valamiért sokáig titokban volt tartva, ezáltal a megállapodás már sokkal korábban megköttetett, azonban a kínai gyártó vélhetően nem akarta világgá kürtölni, amíg semmi sem biztos.
4 hozzászólás

Mordorer

3 éve, 11 hónapja és 24 napja

Ez azért nagyon messze lesz a Google Mapstől, azt már most lehet borítékolni.

válasz erre

zender

3 éve, 11 hónapja és 24 napja

Iszonyat gagyi, autókba is sokszor ezt teszik, de elképesztően buta rendszer. Amerikában működik valamivel jobban, de ott meg nincs Huawei ugyebár...

válasz erre

TEchie

3 éve, 11 hónapja és 24 napja

TomTom a lehető leg****abb navi ami a Földön létezik...

válasz erre

login_password

3 éve, 11 hónapja és 24 napja

Azért a Tomtom rendszerei nem a legjobbak, nem hiszem, hogy a mapszel fel tudná venni a versenyt.

válasz erre