A Huawei lepasszolta az idei Google mobilok gyártását

2016. október 04.
1.7521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Google és az Android rendszer szimpatizánsai bizonyára már várják a ma estét, hiszen nagyjából este 6-7 óra között bemutatkoznak a vállalat legújabb, gyári Androiddal szerelt okostelefonjai - melyeket akár a Huawei is készíthetett volna.

A kínaiak által gyártott Nexus 6P csúcsmodell ugyanis meglehetősen jól sikerült, világszerte pozitív fogadtatásban részesült, így érthető lett volna, hogy a Google ismét rájuk bízza a nagy változások előtt álló szériát. Ehhez képest a HTC lett a befutó, így az ő nevük lesz majd megemlítve a Pixel és Pixel XL mellett.

Állítólag a Huawei maga döntött úgy, hogy nem kér az idei Google mobilokból, mert nem feleltek meg nekik a Google követelményei, illetve szerettek volna a saját készülékekre összpontosítani. A tárgyalások állítólag akkor akadtak meg igazán, amikor a Google közölte, hogy a partnergyártó logója nem lesz feltüntetve az új mobilokon.

Ettől függetlenül vélhetően ismét remek készülékeket kapunk az amerikai óriás nevével fémjelezve, így érdemes lesz hozzánk este is visszanézni, hiszen amint bemutatják az újdonságokat, mi már meg is osztjuk veletek a részleteket.
4 hozzászólás

rDAVE

8 éve, 2 hónapja és 9 napja

Szerintem teljesen logikus a Huawei lépése. Ők a saját nevüket akarják öregbíteni, nem pedig a Google-t. Telefonjaik jól fogynak, így nincs szükségük arra, hogy csak a bevételért szerződjenek a Google-val. Nexus 6P-n ott volt a nevük...

válasz erre

Fikarc

8 éve, 2 hónapja és 9 napja

Visszaütet még ez. Aztán majd megy a sírás-rívás... kacsintó smiley

válasz erre

zender

8 éve, 2 hónapja és 10 napja

Érdekes hogy ekkora lehetőséget így eldobnak maguktól. Fura.

válasz erre

Ronalddo

8 éve, 2 hónapja és 10 napja

Huawei most elég szépen fejlődik magától is, érthető a lépés.

válasz erre