A Honor bemutatta legújabb hajlítható mobilját

2022. november 23.
42.1571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Néhány órával ezelőtt mutatkozott be Kínában a Honor legújabb hajlítgatható telefonja, ami az előd Honor Magic V után nem túlbonyolítva a Honor Magic Vs nevet kapta a keresztségben, és bármennyire is csorgatjuk rá itthon a nyálunkat, egyelőre nem tudunk lecsapni rá.

A cég ugyanis a Honor Magic Vs bejelentéssel együtt csak a kínai megjelenést ünnepli, lévén a globális piacra lépés még odébb van. A készülék egyébként az űrhajózásban használt minőségű anyagokkal készül, ezért a cég állítása szerint a zsanér több mint 400 ezer hajlítást bír ki - ez napi 100 alkalommal számolva több mint 10 évnyi használatot jelenthet, ami azért elég bíztató adat.

A Magic Vs összehajtva 12,9 mm, a súlya pedig 261 gramm, ezzel azonnal az ipar jelenleg kapható legkönnyebb hajlítható okostelefonjává avanzsált. Akkumulátorból 5000 mAh-s egységet kapott a készülék, a külső szimmetrikus formatervezéssel kecsegtet, kialakítása miatt pedig hézag nélkül hajlítható.

Az új Honor összehajtott állapotban 6,45"-es képernyővel néz vissza ránk, a képarány 21:9-es, 90%-os előlapi kijelző aránnyal, míg kinyitva egy 7,9"-es belső kijelző tárul elénk. A készülék 100%-os DCI-P3 színterjedelmet és akár 1,07 milliárd szín támogat, akár 120 Hz-es képfrissítési ráta mellett.

A Honor bemutatta legújabb hajlítható mobilját - 2. kép

George Zhao, a HONOR Device Co, Ltd. vezérigazgatója elmondta:

Izgatottak vagyunk, hogy bemutathatjuk a HONOR Magic Vs-t, a következő generációs, hajlítható csúcskategóriás okostelefonunkat, ami elegáns és stílusos formatervezése mellett úttörő innovációkkal és kivételes felhasználói élménnyel kecsegtet. A HONOR Magic Vs az első olyan hajlítható telefonunk, ami a kínai piacokon túl is megjelenik majd, és biztosak vagyunk benne, hogy komoly előrelépést jelent.

A háromkamerás rendszer egy 54MP-es IMX800 hátlapi kamerából, egy 50MP-es ultraszéles és makróból és egy 8MP-es, 3x-os optikai zoomos optikából áll össze, a hardvert egy Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 hajtja meg. A Honor Magic Vs-ben 8GB RAM és 256GB tárhely található, de kapható lesz 12GB RAM-os verzió is 256 vagy 512GB-os tárhellyel. A 66W-os gyorstöltő 46 perc alatt pumpálja a készüléket 100 százalékra.

Szoftver tekintetében az Android 12-n alapuló MagicOS 7.0 érkezik. A Honor Magic Vs narancssárga, ciánkék és fekete színekben lesz kapható, a mai naptól Kínában 7499 jüanért (mai árfolyamon 413 020 forint) vásárolható meg, ami azt vetíti elő, hogy ha megérkezik hozzánk, legalább 600 ezer forint környékére érkezik majd meg.

A Honor Magic Vs China Launch Event itt tekinthető meg:




A Honor bemutatta legújabb hajlítható mobilját - 3. kép


A Honor bemutatta legújabb hajlítható mobilját - 4. kép


A Honor bemutatta legújabb hajlítható mobilját - 5. kép


A Honor bemutatta legújabb hajlítható mobilját - 6. kép

4 hozzászólás

Kisfaludy82

1 éve, 6 hónapja és 4 napja

Igen jól néz ki! meglepett smiley

válasz erre

techiii

1 éve, 6 hónapja és 4 napja

Árban nem éri meg. A Samsungnál olcsóbban meg lehet már kapni a hajlíthatós telefont.

válasz erre

zender

1 éve, 6 hónapja és 5 napja

Szép dög de hatalmas. meglepett smiley

válasz erre

TEchie

1 éve, 6 hónapja és 5 napja

Nekem ez a két képernyős megoldás sokkal jobban bejön, mint ahol nincs külső kijelző. Dög.

válasz erre