A Honor 8X tulajok is megkapták az Android 9-et

2019. március 25.
3.4531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az EMUI 9 nevet viseli a Huawei Android alapú megoldása, amit egyre több modell megkap, a friss információ alapján a soron következő okostelefon a Honor 8X lett, amely fokozatosan dobja fel a frissítés lehetőségét, de legkésőbb április 11-ig célbaér.

Mindig örömteli arról beszámolni, hogy egy nem zászlóshajó is megkapja az éppen aktuális Android főverziót, ugyanis a jelen pillanatban naprakésznek mondható Android 9 elterjedtsége elég alacsony, de most a Honor 8X rázza fel majd a mezőnyt.

A friss operációs rendszer számos téren igyekszik növelni a felhasználói élményt, többek között kaptunk egy új jelszókezelő megoldást a Password Vault, ami biztonságot nyújt a személyes adataink számára.

A bizonság mellett javult az energiamenedzsment is, illetve akad vezeték nélküli kivetítés megfelelő Miracast eszköz mellett, illetve elérhetővé vált a HiVision kiterjesztett valóság alkalmazása is, amiben utazási- és fordítóasszisztens is támogatást nyert.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

5 éve, 5 hónapja és 24 napja

Most mindenki a biztonságot hajtja.

válasz erre

login_password

5 éve, 5 hónapja és 24 napja

Nem sok újdonságot hozott az új emui.

válasz erre

betyár

5 éve, 5 hónapja és 24 napja

Azlrt az elég vicces, hogy egy Honor készülék hamar megkapja a frissítést, míg más jobb készülékek még mindig nem kapták meg. Durva.

válasz erre

Levi87

5 éve, 5 hónapja és 24 napja

Az igen, rendesen ellátják még ezt a szériát is!

válasz erre