A hírek szerint újraindítják az Office című sorozatot

2023. szeptember 25.
12.5781
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az Office című vígjáték sorozat még 2005-ben debütált, melynek egyik főszereplője a kiváló színész, Steve Carell volt, aki az alkotói tevékenységben is részt vett - a hírek szerint hamarosan újraindítják a szériát és visszatér az eredeti showrunner, Greg Daniels is.

A népszerű munkahelyi sitcomban anno olyan színészek jelentek meg, mint a korábban említett Steve Carell, John Krasinski, Ed Helms vagy éppen Jenna Fisher, akik évekig szórakoztatták a nézőket, ám 2013-ban véget ért a széria. A rajongók mai napig reménykednek abban, hogy egyszer újraindulhat a sorozat és most úgy tűnik, hogy erre nagy az esély, ugyanis a hírek szerint már dolgoznak az alkotáson.

Matt Belloni újságíró legutóbbi hírlevelében arról írt, a The Office újraindítása már folyamatban van, Greg Daniels amerikai sorozatadapterrel, aki az eredeti szérián is dolgozott. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy kik lesznek a főszereplői a sorozatnak, esetleg visszatér-e valamelyik jól ismert karakter. Az Office jelenleg az HBO Max streamingen nézhető magyar szinkronnal.
3 hozzászólás

Levi87

2 hónapja, 2 hete és 6 napja

Sosem láttam...

válasz erre

Fikarc

2 hónapja, 2 hete és 6 napja

Az eredeti szereplőkkel volt A sorozat. Nékülük ez teljesen más lesz.

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 2 hete és 6 napja

Én semmit nem láttam még belőle, de be kéne pótolni...

válasz erre