A hírek szerint az Asus megszűnteti Zenfone termékcsaládját

2023. augusztus 28.
15.3821
csirkee profilja, adatai
csirkee
A tajvani techvállalat 2014-ben indította el androidos Zenfone okostelefon termékcsaládját, melynek legutóbbi készüléket idén nyáron jelent meg és a legtöbb helyen már kapható, ám a legfrissebb pletykák szerint nem lesz több ilyen készülék, helyette csak a ROG Phone termékekre koncentrál a vállalat.

A Zenfone 10 zárhatja le egy korszak végét az ASUS életében, miután a tajvani média arról számolt be, hogy szervezeti átalakításon megy keresztül a cég, aminek következtében csökkentették a PC-részleg alkalmazottainak számát, valamint elbocsátások és átszervezések történtek a Zenfone és a ROG Phone részlegen is.

A Zenfone csapat egy részét áthelyezték a ROG Phone-hoz, míg másokat elbocsátottak, mindez azt jelenti, hogy ezt a termékcsaládot valószínűleg megszűnteti a márka. A ROG Phone - mobiljátékosoknak szánt okostelefonok - szériát azonban továbbra is fejleszteni kívánják. A Zenfone család nem volt erős szereplője az Androidos piacnak, valószínűleg nem sokan fogják észrevenni ennek hiányát.
3 hozzászólás

Ronalddo

3 hete és 2 napja

**** ügy, mert annyira nem voltak rosszak.

válasz erre

TEchie

3 hete és 2 napja

Ehhh, milyen meglepő.

válasz erre

betyár

3 hete és 2 napja

Nekem nem fog hiányozni

válasz erre