A héten véget ért a 30. Sziget Fesztivál, ahol 420 ezren buliztak idén

2023. augusztus 19.
23.2901
csirkee profilja, adatai
csirkee
Kedden éjszaka ért véget az idei Sziget Fesztivál, ahol a hat nap alatt összesen 420 ezer ember bulizott olyan világsztárok dalaira, mint Billie Eilish, David Guetta, az Imagine Dragons és még sokan mások, ám nem sikerült egyik nap sem teltházasan zárnia a Szigetnek, lényegesen kevesebben voltak.

A fesztivál szervezői idén fel voltak készülve arra, hogy kevesebb vendég fog érkezni, ugyanis az infláció nem kímélte egyik országot sem, de ennek ellenére így is majdnem sikerült két napot is teltházzal zárni, az Imagine Dragons és Billie Eilish fellépők vonzották leginkább a fesztiválozókat - ők voltak egyébként a két legdrágább fellépő is. Ismét rengeteg magyar vett részt az eseményen, akik leginkább az árakon akadtak ki.

Egy dobozos sör 1890 forintba került, ennek ellenére a legtöbb fesztiválozó megvette az italt, szinte mindenki dobozos sörrel a kezében bulizott. Az ételek terén is volt ám változás, hiszen jócskán felmentek az árak, de minden vendéglátóegységnek kellett egy 2500 forintos főételt kínálnia, nagyjából ennyibe került egy hot-dog és egy pizza szelet is. Szerencsére az Aldi idén is kitelepült a helyszínre, ahol rendes áron lehetett szendvicshez, pékáruhoz jutni, ám folyamatosan volt sor a bejárat előtt.

A szervezők a héten be is jelentették, hogy jövőre, 2024-ben augusztus 7-én kezdődik majd a Sziget Fesztivál, a kedvezményes bérletek pedig már most kaphatóak. Az első fellépők bejelentésére azonban még jócskán várni kell. Az eseményen készült fotóinkat megtaláljátok Facebook oldalunkon.

5 hozzászólás

petrovicsz

4 hónapja,

Már most vannak bérletek jövőre!!! Na az a kemény.

válasz erre

Ronalddo

4 hónapja,

Azért voltak ahogy látom, de kevesebben mint általában, nem?

válasz erre

Tommy

4 hónapja,

Jó élmény lehetett, nagyon hangulatosak a képek!

válasz erre

CharlieFirpo

4 hónapja, 1 napja

Érdekes hogy időnként azért milyen kevesen voltak.

válasz erre

Kisfaludy82

4 hónapja, 1 napja

A péntekin voltam, az árak lesokkoltak, de a buli jó volt!

válasz erre