A Gru 4. nyerte a hétvégét, de az Agymanók 2. még mindig megállíthatatlan

2024. július 08.
6.3601
csirkee profilja, adatai
csirkee
A múlt héten debütált a mozikban a legújabb Gru mozifilm, mely immáron a negyedik a franchiseban és úgy tűnik továbbra is sikeres, ugyanis a július negyedikei hétvégét egyértelműen nyerte Észak-Amerikában a film, de az Agymanók második része már elérte az 1,2 milliárd dolláros bevételt.

A Gru 4. az első hétvégén 230 millió dollár bevételt ért el világszerte, ebből csak Észak-Amerikában 122,6 millió dollárra rúg. Ezekkel a számokkal a második legjobbnak számít a főszériában, a Gru 3. része ennél jobban teljesített néhány évvel ezelőtt. Mindeközben az Agymanók második része továbbra is a toplisták élén van, már elérte az 1,220 milliárd dolláros bevételt.

A Bad Boys: Mindent vagy többet újabb mérföldkőhöz érkezett, világszinten elérte a 360 millió dolláros bevételt, így akár a 400 milliós álomhatár is könnyen összejöhet majd. Kevin Costner westerneposza azonban továbbra is csak bukdácsol, a második hétvégéjén továbbra sem voltak sokan kíváncsiak rá, valószínűleg streamingen jobb helye lesz majd.
3 hozzászólás

Hentes

1 hete és 4 napja

Családi mozi mindig több bevétel, ez teljesen egyértelmű. Minimum dupla, mert legalább az egyik szülő megy pluszban ugyebár.

válasz erre

betyár

1 hete és 4 napja

Ebből is már annyi rész van.

válasz erre

Fikarc

1 hete és 4 napja

Animációs filmek mindig nagyon mennek.

válasz erre