A Google több új funkciót hoz az Androidra és Wear OS-re

2023. február 27.
33.4071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A mai napon nyitotta meg kapuit Barcelonában az MWC, ahol a mobilgyártók bemutatják újdonságaikat - természetesen az Androgeek szerkesztősége is kint van a rendezvényen -, ezt kihasználva árulta el a Google, hogy milyen új funkciók lesznek elérhetőek hamarosan Android és Wear OS rendszereken.

Az apró újdonságok célja, hogy tovább könnyítsék a felhasználók digitális életét, aminek keretében például új widget érkezik a Google Keep alkalmazáshoz. Ez lehetővé teszi, hogy a felhasználók könnyebben és gyorsabban szerkesszék teendőik listáját, vagy feljegyzéseiket. Egy kompatibilis órával arra is lehetőség nyílik, hogy jegyzeteket és a teendők listáját diktálni tudjuk.

A Google Meet is kap némi frissítést, még jobbá teszik a zajszűrést az Androidos készülékeken. További újdonság a hangulatjelek összekeverése, hogy még inkább a témához illő legyen. Ennek megfelelően például ötvözni lehet a kosárlabda és a szív szemekkel ellátott hangulatjelet. Mostantól boldogabban fogjuk költeni a pénzünket, ugyanis vidám animációkkal dobják fel az érintéssel való fizetést.
árulta el a Google, hogy milyen új funkciók lesznek elérhetőek hamarosan Android és Wear OS rendszereken.'>
4 hozzászólás

CharlieFirpo

1 éve, 2 hónapja és 23 napja

Google Keep még létezik? meglepett smiley

válasz erre

inkognito

1 éve, 2 hónapja és 24 napja

Igazán hasznos dolgok mit ne mondjak.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 2 hónapja és 24 napja

Az aztán igen! röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

1 éve, 2 hónapja és 24 napja

Égető újdonságok ezek.

válasz erre