A Google leleplezte az új Pixel 8 és 8 Pro modelleket

2023. szeptember 08.
4.4941
csirkee profilja, adatai
csirkee
Még az Apple nagy iPhone bejelentése előtt a Google gondoskodott arról, hogy az ő készülékeiket se felejtsük el, ezért idő előtt fellebbentette a fátylat az idei Pixel-széria újdonságairól és egy rövid videót osztott meg az új Pixel 8 és Pixel 8 Pro modellekről, melyek igazán csajos színekben érkeznek majd októberben.
 

Bár a techvilág nagy része már a jövő heti Apple Keynote-ra koncentrál, azért nem szabad elfelejteni a mobilpiac többi szereplőjét sem, többek között a keresőóriás Pixel készülékeit. A Google október 4-én fogja bemutatni legújabb hardveres termékeit, ám okostelefonszériájánk legújabb tagjairól már most lerántotta a leplet.

Az új Pixel 8 Rose színben lesz elérhető, a korábbi 6,3 hüvelyk helyett 6,17 hüvelykes kijelzővel. A Pixel 8 Pro porcelán színben fog megjelenni, itt viszont maradt a 6,7 hüvelykes kijelző méret. Az új szériáról egyelőre ennél többet nem lehet tudni, csupán pletykák vannak arról, hogy a magasabb kategóriás Pixel 50 megapixeles fő kamerával és egy 64 megapixeles ultraszéles látószögű kamerával rendelkezik majd. Emellett 5000 mAh-s akkumulátor és 27 W-os maximális töltési sebesség várható.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Porthos

6 hónapja, 3 napja

Dizájnerek szabin voltak? röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

6 hónapja, 4 napja

Ehhh mintha 10 évvel ezelőtti telefon lenne. Hogy néz már ki? röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

6 hónapja, 4 napja

Ez csak csajoknak készült? röhögő smiley

válasz erre