A Google Gemini AI chatbotja szinte mindenhova be fog épülni

2024. február 26.
22.6291
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Google mesterséges intelligencia chatbotja hamarosan szinte minden vállalati termékbe be fog épülni, kezdve a Messages alkalmazással, valamint az Android Autoval, melyek kapcsán a cég elárult néhány információt a napokban történt botrányt követően.

Mint arról mi is beszámoltunk kis időre leállították a Gemini AI program képgenerálási funkcióját, miután a náci korszak katonáit színes bőrűként ábrázolta a mesterséges intelligencia, amiért természetesen bocsánatot kért a Google. Most újabb frissítést osztott meg az alkalmazásukkal kapcsolatban a vállalat, miszerint már béta verzióban elérhetővé vált a Gemini a Google Messagesben.

Ezentúl a felhasználók a Messages csevegőalkalmazásban beszélgethetnek a Gemini chatbottal, egyelőre csak angol nyelven. Mindezek mellett az Android Auto-ba is befészkeli magát a mesterséges intelligencia, amely lehetővé teszi a hosszú szövegek vagy csevegési szálak összefoglalását, továbbá képes javaslatokat tenni SMS küldések esetén, például ha valaki kérdezi mikor érünk oda, az AI magától válaszolni fog.

Mindezeken felül érkezik kézzel írt megjegyzések támogatása a Google Dokumentumokban. Ez az Android telefonokhoz és táblagépekhez készült frissítés, amely lehetővé teszi, hogy többféle toll és kiemelő szín közül válasszunk, így ujjunkkal vagy megfelelő tollal jegyzeteket írhatunk a dokumentumokba.
4 hozzászólás

Fikarc

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Hát abba az autóba nem szívesen ülnék be, amit egy olyan MI irányít, ami néger nácikat készít. röhögő smiley

válasz erre

Porthos

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Nem tart még itt az AI. Nagyon messze vagyunk az általános felhasználhatóságtól.

válasz erre

CharlieFirpo

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Marhára hiányzik az autóból...

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Ajjaj... Azért ez elég merész lépés.

válasz erre