A Google állítólag még a nyáron piacra dobja összehajtható Pixel Fold telefonját

2023. április 19.
28.1221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A legfrissebb hírek szerint még idén nyáron megjelenhet a vállalat első összehajtható készüléke, a Pixel Fold, mely komoly ellenfele lehet a Samsungnak, minderről a CNBC számolt be, akik belső, vállalati dokumentumokra hivatkozni, sőt a készülék árát is tudni lehet.

Valamikor Júniusban dobja piacra első összecsukható okostelefonját a Google, ami kihívást jelenthet a Samsung piacvezető szerepének. Az eszközt a május 10-én, az éves fejlesztői konferencián, a Google I/O-n tervezi bejelenteni a cég. A készülék a Pixel Fold nevet kapja, de vállalaton belül "csak Felix" kódnéven ismernek és a dokumentumokban is így hivatkoznak rá.

A Pixel Fold állítólag a "legtartósabb összecsukható" készülék lesz, mely még csuklópánttal is rendelkezni fog. Mindezek mellett vízálló lesz és zsebméretűre lehet majd összehajtani - 5,8 hüvelyk átmérőjű. A készülék Google Tensor G2 chippel fog működni. Az ára 1700 dollár lesz (nagyjából 584 000 forint), ezzel szemben a Samsung Galaxy Z Fold 4 1799 dollárba kerül.
4 hozzászólás

betyár

1 éve, 3 hónapja

Az a név.

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 3 hónapja

Még akkor sem vennék ilyet ha az Apple csinálna, pedig arról tényleg elhinném hogy tartós. Nagyon ronda minden ilyen telefon pár hónap után.

válasz erre

Porthos

1 éve, 3 hónapja

Hát nem lesz sokkal olcsóbb a Samsungnál..

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 3 hónapja és 1 napja

Komolyan ellopták a Samsung nevét? röhögő smiley

válasz erre