A Gladiátor 2. túl van az első tesztvetítésen és az eredmény bíztató

2024. április 26.
25.2631
csirkee profilja, adatai
csirkee
A tervek szerint idén ősszel fog megjelenni Ridley Scott Oscar-díjas mozifilmjének a folytatása, a Gladiátor második része, melynek első előzetesére még várnunk kell, de a hírek szerint már túl van az első tesztvetítésen az alkotás, ami állítólag hasonlóan jó lesz, mint elődje.

Több mint 20 évvel az első film után a rendező úgy döntött, hogy elkészíti a folytatást, amiben teljesen új szereplőkkel ismerkedhetünk majd meg, ám a történet hasonló lesz elődjéhez, itt is a bosszú lesz a középpontban. A szereplők között láthatjuk majd Paul Mescalt, Pedro Pascalt, Denzel Washingtont és Joseph Quinnt is. A filmet tavaly forgatták, többek között Marokkóban, ahol többen is megsérültek.

A World of Reel beszámolója szerint nemrégiben megtartották a film első tesztvetítését, mely állítólag nagyon véres és őrült jeleneteket tartalmazott - például amikor agresszív majmokat zúdítanak a gladiátorokra -, de a közönségnek nagyon bejött. Ezek alapján nem kell majd aggódnunk a végeredmény miatt. A Gladiátor 2. egyébként 160 perces lesz, azaz kicsivel több, mint 2,5 órás.
3 hozzászólás

CharlieFirpo

2 hónapja, 3 hete és 2 napja

Levi87 írta:
Ezt végigseggelni.. Marad a streaming.
Nálam is. Ennyit nem ülök végig egy moziban.

válasz erre

Levi87

2 hónapja, 3 hete és 2 napja

Ezt végigseggelni.. Marad a streaming.

válasz erre

betyár

2 hónapja, 3 hete és 2 napja

Remélem tényleg jó lesz.

válasz erre