A Ghost of Tsushima rendezője japán nyelven forgatná le a filmet

2022. augusztus 13.
22.6011
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A 2019-ben megjelent Élősködők című dél-koreai filmdráma történelmet írt azzal, hogy elnyerte az Oscar-gálán a Legjobb filmnek járó díjat és ezzel az első nem angol nyelvű film lett, ennek nyomdokaiba szeretne most lépni a John Wick 4 rendezője, Chad Stahelski.

A filmrendező, Chad Stahelski exkluzív interjút adott a Collider magazinnak, akiknek elárulta, hogy szeretné vászonra vinni a Sony egyik sikeres videojátékát, a Ghost of Tsushimát - már 9 millió példányban kelt el -, melyet japán nyelven szeretné leforgatni és japán színészekkel. Még az év elején derült ki, hogy a videojátékot Chad Stahelski fogja adaptálni, aminek a rajongók nagyon megörültek.

A rendező elmondta, hogy nagy tiszteletben tartja Akira Kurosawat, akinek nevéhez fűződik a fantasy konzoljáték, emiatt szeretne igazán autentikus filmet alkotni. A Sony állítólag nyitott arra a koncepcióra, hogy japán szereplői legyenek a filmnek és angol helyett, japán nyelven készüljön el. Mivel Amerikában a feliratos filmek nem érnek el nagy sikereket, emiatt az alkotás lehet nem fog mozikba kerülni, hanem csak streaming platformra.
4 hozzászólás

Porthos

1 éve, 9 hónapja és 5 napja

Nekem mindegy úgyis szinkronosan nézem. röhögő smiley

válasz erre

Harder

1 éve, 9 hónapja és 5 napja

De komoly lenne. Imádom ahoyg beszélnek.

válasz erre

Fikarc

1 éve, 9 hónapja és 5 napja

Zsenális ötlet!

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 9 hónapja és 5 napja

Érdekes elképzelés. meglepett smiley

válasz erre