A Garmin egy új fülhallgatón dolgozik, hogy felvegye a harcot az Apple AirPods készülékével

2023. augusztus 09.
16.6211
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az AirPods készülékek a legnépszerűbb fülhallgatók a világon, sokan választják edzéshez ezeket a termékeket, állítólag éppen emiatt döntött úgy a techvállalat, hogy felveszi a harcot a márkával és egy saját fülhallgatót fog fejleszteni kifejezetten testmozgáshoz.

A Garmin az egyik legnépszerűbb márka ha professzionális futóórákról vagy pulzusmérőkről van szó, a legtöbb profi sportoló az ő termékeiket választja, ám fülhallgatójuk még nincs. A legfrissebb pletykák szerint a vállalat egy kifejezetten futóknak szánt fülhallgatón dolgozik, melyet össze lehet majd kapcsolni aktivitásmérőikkel.

A Garmin egy megállapodást kötött a JL Audio cég felvásárlásáról, amely olyan audiomegoldásokra szakosodott, mint például a házimozi-berendezések, valamint a járművek hangszórói és mélynyomói. A vállalat legfrissebb közleményében úgy fogalmazott a felvásárlás kapcsán:

Nagyon örülünk a lehetőségnek, hogy integrálódhatunk a Garmin termékökoszisztémájába. A JL Audio hangismerettel és mérnöki szakértelemmel járul hozzá ahhoz, hogy kiváló audiotermékeket hozzon létre az elkövetkező években.

3 hozzászólás

Porthos

4 hónapja, 1 hete és 2 napja

Hát.... sok sikert.

válasz erre

Levi87

4 hónapja, 1 hete és 2 napja

Manapság így csinálják. Csak ez épp már nem Garmin...

válasz erre

Ronalddo

4 hónapja, 1 hete és 3 napja

Magúsztak pár év kutatás-fejlesztést.

válasz erre