A galaxis őrzői 2 komplex családi sztori lesz

2016. szeptember 14.
1.9641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Javában készül a 2014-ben debütáló A galaxis őrzői Marvel film legújabb része, melyről most friss infókat árult el a mozifilm egyik meghatározó szereplője, Kurt Russell.

Jövő év májusában kerül majd a mozikba A galaxis őrzői 2., mely már nem csak idegen galaxisokban fog játszódni, hanem itt a Földön is lesznek jelenetek. Kurt Russell kapta a filmbéli Űrlord, azaz Peter Quill elhidegült apjának szerepét, aki egy különleges ősi és hatalmas lény.

A színész nemrégiben egy interjúban árulta el, hogy a film egy komplett családi történetet fog bemutatni, teli érzelmekkel, dilemmákkal és drámákkal.

A menő Űrlordnak szembe kell néznie sötét és titokzatos családi múltjával, és előtörnek belőle a kérdések: ki vagyok, honnan jöttem, és hová megyek? A galaxis őrzői első része vártnál sokkal nagyobb sikereket ért el, így várhatóan hangos siker lesz a soron következő folytatás is.
4 hozzászólás

CharlieFirpo

8 éve, 2 hónapja és 26 napja

Nem is tudtam hogy Kurt Russell is lesz benne! meglepett smiley Szuper film lesz, várom.

válasz erre

VDemon

8 éve, 2 hónapja és 26 napja

Kurt Russelt nagyon bírom, már csak azért is megnézném mert mostanában ritkán látni filmben. De tetszett is az első rész, úgyhogy mindenképp mozizás lesz belőle! mosolygó smiley

válasz erre

Harder

8 éve, 2 hónapja és 26 napja

Kiváncsian várom. Nekem nagyon tetszett a film.

válasz erre

marco

8 éve, 2 hónapja és 26 napja

Szerintem az első is nézhetetlenül **** volt, ilyen csöpögős családi moziként meg híg**** lesz a folytatás.

válasz erre