A Flash - A villámban egy különleges színész kapott cameo szerepet

2023. május 26.
22.5091
Advertisement
csirkee profilja, adatai
csirkee
Talán kevesen emlékeznek rá, de a 2000-es évek elején szó volt arról, hogy Tim Burton rendezni fog egy új Superman filmet, melyben a főszerepet Nicolas Cage alakítja, ám végül ez az ötlet nem valósult meg, de a legfrissebb hírek szerint a színész hamarosan fel fog tűnni az új DC mozifilmben.

Tim Burton több Batman filmet is rendezett a 90-es években, így nem lett volna meglepő, ha egy Acélember filmet is készít, ám akkoriban a Warner Bros. aggódott a forgatókönyv és a költségvetés miatt és sosem készült el. Nicolas Cage most lehetőséget kapott arra, hogy a nyáron megjelenő The Flash - A villám című DC alkotásban feltűnnjön.

SPOILER: Nicolas Cage egy cameo szerepet kapott a Falsh filmben, méghozzá Superman jelmezét öltheti majd magára. Andrés Muschietti, a film rendezője elárulta, hogy Nicolas nagyon jó volt a szerepben és mindig arról álmodott, hogy egyszer dolgozhat vele. Sőt, az is kiderült, hogy a színész igazi kérpegény fanatikus és Superman-rajongó. Cage nem az egyetlen veterán lesz, aki a DC filmben szerepel majd, hiszen Michael Keaton is megismétli Batman szerepét.
3 hozzászólás

betyár

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

Egyre jobban kíváncsi vagyok a filmre.

válasz erre

CharlieFirpo

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

Menjmár. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

De nagy! röhögő smiley

válasz erre