A felhasználókat kérdezi új mobiljáról a Xiaomi

2016. október 29.
2.3071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Xiaomi háza tájáról nemrég kaptunk egy igazán egyedi, koncepciós készüléknek kikiáltott, ám mégis piacra kerülő újdonságot a Mi Max személyében, tavasszal pedig esedékes a vállalat egyik legfontosabb frissítése.

Sokáig ugyanis az aktuális számozott Mi modellek alapján ítélhettük meg őket, a tavasz környékén debütáló Mi 6 pedig ismét egy fontos modell lehet, hiszen több komoly riválissal egy időben kerül piacra. A kínai vállalat nemrég a felhasználókat kérdezte meg arról, hogy milyen elképzeléseik vannak, a három lehetséges forgatókönyv pedig meglehetősen fura.

A változat: Snapdragon 8xx chipkészlet + 20 megapixeles hátsó camera + 4GB RAM + 32GB ROM + könnyű fém ház.

B változat: Snapdragon 65x chipkészlet + Két hátsó kamera + OIS + 4GB RAM + 64GB ROM + Lekerekített üveg ház.

C változat: Snapdragon 65x chipkészlet + Két hátsó kamera + 6GB RAM + 64GB ROM + könnyű fém ház.

Mindhárom változat érdekes modellt rejthet maga mögött, de valahogy az az érzésünk, hogy az igazi Mi 6 ennek a három opciónak a keveréke lehetne. Fura lépés lenne kihagyni az aktuális 8xx Snapdragon chipkészletet és a 6GB memóriát egy 2017-es csúcsmodellből, csakúgy, mint a két hátsó kamerát és az optikai képstabilizátort.

Egyelőre nem tudni, hogy mennyire hallgat majd a szavazókra a vállalat, de legkésőbb 2017 tavaszán valószínűleg megkapjuk a választ.
3 hozzászólás

Porthos

8 éve, 2 hónapja és 19 napja

Jópofa gesztus.

válasz erre

rDAVE

8 éve, 2 hónapja és 19 napja

Tommy írta:
Nagy formák amúgy. röhögő smiley Szerintem egyébként ez csak ilyen jelképes dolog, úgyis azt gyártják amit ők jónak gondolnak.
Hát annak nem sok értelme lenne, hogy az egyik hatszáz szavazatot kap, másik meg hatvanat és az utóbbit gyártják le. Nekik az tetszik, amelyiket megveszik. röhögő smiley

válasz erre

Tommy

8 éve, 2 hónapja és 19 napja

Nagy formák amúgy. röhögő smiley Szerintem egyébként ez csak ilyen jelképes dolog, úgyis azt gyártják amit ők jónak gondolnak.

válasz erre