A Fekete Párduc 2. már meghaladta a 700 millió dolláros bevételt

2022. december 05.
54.2081
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A Disney és a Marvel legújabb nagyszabású szuperhős filmje a globális piacon nagyon szépen teljesít, a napokban átlépte a 700 millió dolláros bevételi határt, ami nagyon szép teljesítmény, de jóval kevesebb az első rész bevételnél, melyben Chadwick Boseman játszotta a főszerepet.

A hétvégén megérkeztek a legfrissebb bevételi adatok a Fekete Párduc 2. része kapcsán, ami immáron negyedik hete vezeti a mozipénztárak bevételi listáját. A film csaknem 394 millió dollárt keresett az Egyesült Államokban, míg a globális piacon 339 millió dollárnál jár, azaz összesen már 733 millió dollár bevételt szedett össze.

A film első része minden idők hatodik legnagyobb bevételét érte el az Államokban, míg összesen az 1,3 milliárd dollárt érte el, az egyik legsikeresebb Marvel film volt. Ezt az álombevételt biztosan nem fogja elérni a második rész, de nagy valószínűséggel meg fogja előzni a Thor negyedik részét és talán sikerül majd megelőznie a Doctor Strange az őrület multiverzumában filmet, ami 955 millió dolláros bevétellel zárt.
4 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 5 hónapja és 2 napja

Hihetetlen. meglepett smiley

válasz erre

muki

1 éve, 5 hónapja és 2 napja

OMG. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 5 hónapja és 3 napja

Hihetetlen hogy ennyien kíváncsiak egy ilyen százezredik ****ra. röhögő smiley

válasz erre

techiii

1 éve, 5 hónapja és 3 napja

Mert már annyira elcsépelt és gagyi.

válasz erre