A Facebook is kinyírta a Windows Phone applikációt

2019. április 05.
6.8051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A hónap végén már a sokadik kést forgatják meg a Windows Phone tulajok illetve kedvelők szívében, ugyanis egy újabb gigavállalat zárja le a hivatalosan is halottnak titulált Microsoft mobil operációs rendszerére készült projektjét.

A Facebook vezetősége is úgy döntött, hogy a Microsoft mobil operációs rendszerére fejlesztett Messenger és normál alkalmazását is befejezettnek tekintik, a hónap végén, egészen pontosan április 30-cal bezárólag visszavonultatják.

A felszabadult energiákat és erőforrásokat Zuckerbergék az Android és az iOS platform felé irányítják a minél jobb felhasználói élmény érdekében, így azt javasolják, hogy amennyiben a jövőben is szeretnénk a megoldásaikat mobilon használni, érdemes e kettő rendszer közül valamelyikre váltani.

Ez is egy nagy érvágás lesz a megmaradt Windows rajongónak, a következő nagyobb ilyen a decemberi sötétbe borulás, ami már a komplett operációs rendszert érinti, onnantól semmilyen frissítés vagy javítás nem fog érkezni, így a saját biztonságunk érdekében is jobb lesz váltani mihamarabb.
4 hozzászólás

Kisfaludy82

5 éve, 7 hónapja és 25 napja

Nagyon halott ez a platform.

válasz erre

Direktor

5 éve, 7 hónapja és 25 napja

Gondolom ez azért senkit nem lepett meg... mosolygó smiley

válasz erre

Porthos

5 éve, 7 hónapja és 26 napja

Csoda hogy eddig ment. meglepett smiley

válasz erre

Kisfaludy82

5 éve, 7 hónapja és 26 napja

Mindig elszomorodom amikor látom ennek a rendszernek a végnapjait... szomorú smiley

válasz erre