A Facebook és az Instagram is egyre több olyan bejegyzést fog mutatni, amit nem is követünk

2022. július 28.
29.1951
csirkee profilja, adatai
csirkee
Egyre elkeserítőbb hírek érkeznek a két népszerű közösségi média platformról, most Mark Zuckerberg, a Meta vezérigazgatója elárulta, hogy 2023 végéig több mint kétszeresére fogják növelni az ajánlott fiókok számát, ami már így is sokakat zavar.
 

Adam Mosseri, az Instagram vezetője nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy az "az Instagramnak vége". És talán tényleg jól fogalmazott, ugyanis a Meta vezérigazgatója elárulta legújabb terveiket, melyek arról szólnak, hogy még több olyan fiók tartalmát fogjuk majd látni a Facebookon és az Instagramon, melyeket nem követünk. Jelenleg a Facebookon az ilyen bejegyzések a hírfolyam 15 %-át teszi ki, az Instán ez már most sokkal több.

Zuckerberg ezt a fajta felépítést Discovery Engine-nek nevezi, ami gyökeresen eltér attól az elképzeléstől, hogy a felhasználók csak az érdeklődési köreiknek megfelelő tartalmakat lássanak, valamint a barátaik megosztásait. A Meta tegnap prezentálta legújabb negyedéves pénzügyi jelentését, melyben Mark elmondta, hogy szeretnék felvenni a versenyt a TikTokkal szemben. Emiatt például megnövekedett a videók száma az Instagrammon, ami régebben csak egy egyszerű képmegosztó platform volt.

A Kardashian lányok nagyon kiakadtak a jelenlegi Instagram hírfolyamára, szerintük használhatatlan, hiszen alig érik el képeikkel kövezőiket, nekik pedig nagyon fontos lenne az elérés, hiszen ők gyakorlatilag ebből élnek.
4 hozzászólás

Porthos

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Már eddig is **** volt, ezt akarják fokozni?

válasz erre

techiii

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Szánalmas, lassan tényleg meg unom és én is lépek.

válasz erre

CharlieFirpo

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Gratulálok a felhasználók mesteri elűzéséhez!

válasz erre

Levi87

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Elmennek ezek a *******. Előbb elveszik az ismerősök posztjait, aztán elveszik a követett oldalak posztjait, most meg telitömik reklámmal azokat a helyeket ahol az általam követettek tartalmainak kéne lennie. Le kell onnan lépni lassan, nincs más lehetőség.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink