A Disney nem tart igényt Sinkovits-Vitay András hangjára az új Deadpool filmben

2024. május 23.
14.3091
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az idei nyár egyik legjobban várt mozifilmje a legújabb Deadpool film, melyben Hugh Jackman visszatér Rozsomák szerepébe, hogy együtt mentsék meg a világot, ám a hazai rajongók kicsit bosszankodhatnak, ugyanis a színész eddigi magyar hangja, Sinkovits-Vitay András elárulta, hogy a Disney nem tart igényt a hangjára.

Közel két hete jelent meg az első szinkronos előzetese a Deadpool és Rozsomák új Marvel filmnek, amiben legnagyobb meglepetésre nem Sinkovits-Vitay András hangját lehetett hallani, hanem Csere Lászlóét. Emiatt sok rajongók kereste fel a színészt és érdeklődött, hogy a filmben visszatér-e András Hugh Jackman hangjaként.

A színész egy friss Facebook bejegyzésben árulta el, hogy a film előzetesének szinkronfelvételénél nem ért rá, ezért ugrott be a helyére Csere László. Ezt követően a Disney castingot kért, amin részt vett Sinkovits, de három hét után azt az információt kapta, hogy a megrendelő úgy döntött, nem tart igényt a hangjára. Sinkovits-Vitay András az elmúlt 24 évben 8 alkalommal kölcsönözte hangját Hugh Jackmannek, amit már nagyon megszoktak a magyarok. A színész sajnálja a dolgot, de nagyon hálás a közönségnek, amiért ennyi támogatást és szeretetet kapott tőlük.

2 hozzászólás

petrovicsz

1 hónapja, 4 napja

Nagy kár. A nem megszokott szinkron nagyon sokat tud rontani az élményen.

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 4 napja

Rendesen tökönszúrta magát a Disney. Már megint.

válasz erre