A Disney egy ponton frissíteni fogja az élőszereplős Bambi történetét

2023. szeptember 29.
10.8061
csirkee profilja, adatai
csirkee
Az elmúlt években a Mickey egeres stúdió ráment klasszikus meséinek remakejére, több élőszereplős mese is készült, és már javában készül az új Hófehérke, valamint a Bambi című mese, melynek történetét a legfrissebb hírek szerint kicsit frissíteni fogják az írók.

Aki ismeri a Bambi mesét, tudja jól, hogy van egy jelenet, amikor a kis szarvas borjú elveszíti édesanyját, ami érzékenyen érintheti a gyerekeket. Ezért döntött úgy a stúdió, hogy az élőszereplős remake esetében kicsit változtatni fognak ezen a jeleneten. Lindsey Anderson Beer, az alkotás társírója a Collider magazinnak adott interjújában mesélt minderről.

Az alkotók szeretnék egy kicsit másképpen feldolgozni ezt a jelentet, hogy a mai gyerekek könnyebben megértsék és ne érintse őket túlságosan érzékenyen, a szülők is szívesen megmutassák gyermekeiknek. Arról egyelőre nincs információ, hogy mikor fog megjelenni a Bambi remake, hiszen a forgatókönyvírók sztrájkja még csak most ért véget, de azt már tudni lehet, hogy musical lesz a klasszikus meséből.
4 hozzászólás

XTomiX0029

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Amihez a Disney hozzányúl abból csak a gondok vannak!

válasz erre

CharlieFirpo

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

Hú ez a Disney bakker.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

Gratulálok baszki.

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

Mindent, de szó szerint MINDENT tönkretesz a Disney. Szégyen lett a cég.

válasz erre