A Disney berendelte a Percy Jackson és az olimposziak sorozat második évadát

2024. február 09.
16.4301
csirkee profilja, adatai
csirkee
Tavaly év végén debütált a stúdió streaming csatornáján Rick Riordan azonos című regénye alapján készült sorozat, a Percy Jackson és az olimposziak, mely a hírek szerint nagyon jól teljesített, ennek örömére a Disney be is rendelte belőle a folytatást, jön a második évad.

A regényből 2010-ben készült egy film, valamint egy folytatás is, ám végül ezek nem lettek olyan sikeresek, hogy tovább folytatódjanak Percy kalandjai. Néhány évvel később a Disney úgy döntött, hogy sorozat formájában fogja bemutatni Rick Riordan regényét, ami jó ötletnek bizonyult, ugyanis a nyitórészt az első három hetében több mint 26,2 millióan nézték meg.

Ezek után nem meglepő, hogy Percy Jackson, Annabeth és Grover a jövőben még visszatér egy második évadban. A hírt Bob Iger, a Disney vezérigazgatója árulta el egy befektetői konferencián, majd hivatalosan is megerősítették. Arról természetesen még nincsenek információk, hogy mikor debütálhat Disney+-on az alkotás, de valószínűleg leghamarabb 2025 végén vagy 2026-ban.

3 hozzászólás

Mordorer

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Egy részt (se) bírtam. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Pedig mekkora ****. röhögő smiley

válasz erre

inkognito

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Nekem teljesen kiesett ez a sorozat.

válasz erre