A Disney bejelentette: készül a Jégvarázs, a Toy Story és a Zootropolis folytatása

2023. február 09.
47.3081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A tegnapi nap folyamán tartotta a Mickey egeres stúdió a negyedéves beszámolóját, melynek keretében Bob Iger, a stúdió vezérigazgatója elárulta, hogy több népszerű animációs film folytatása is fejlesztés alatt van, sőt, hamarosan még több információt fognak erről megosztani.

Olyan népszerű franchiseok folytatása fog elkészülni a jövőben, mint például a Jégvarázs 3, a Zootropolis második része valamint a Toy Story is újabb résszel fog bővülni. Ezek a filmek korábban több millárd dolláros bevételt hoztak a stúdió számára - főleg a Jégvarázs -, így nem meglepő, hogy szeretné ezeket folytatni a Disney.

A jó hírek mellett érkezett rossz hír is, ugyanis a költségmegszorítás elérte a Disney-t is, ennek keretében pedig 7000 munkahelyet szüntetnek meg, továbbá 3 milliárd dollárral csökkentik a tartalomgyártás költségeit. Ezzel a tervek szerint 5,5 milliárd dollárt fog megspórolni a vállalat - viszonyítás képen a Warner Bros. Discovery 3,5 milliárd dolláros költségcsökkentést ígért -, aminek köszönhetően év végén ismét számíthatnak osztalékra a befektetők.
4 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 21 napja

Hu baszki az az egyszerű gondolkodás: milliárdokat hozott, folytassuk, biztos megint milliárdokat fog hozni! röhögő smiley

válasz erre

Levi87

1 éve, 3 hónapja és 21 napja

Semmi újdonság? meglepett smiley

válasz erre

Fikarc

1 éve, 3 hónapja és 21 napja

Közben kibasznak 7 ezer embert. Szép fejlődés. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

1 éve, 3 hónapja és 21 napja

Toy Storyt már hova húzzák? röhögő smiley

válasz erre