A Disney+ bejelentette, érkezik a Télapuk második évada

2023. szeptember 22.
18.2851
csirkee profilja, adatai
csirkee
Tavaly novemberben debütált a streaming platformon a népszerű Télapu filmsorozat folytatása, mely immáron sorozat formájában érkezett a régi színészekkel együtt, többek között Tim Allennel, a studió pedig most bejelentette, hogy a széria folytatódik és érkezik a második évad.

Korábban három Télapu film is készült, melyben figyelemmel követhettük a Calvin család különleges kalandjait, és láthattuk hogyan vált Télapóvá Scott Calvin. 2006-ban jelent meg az utolsó film és 16 évet kellett várni arra, hogy folytatódjon a történet. Télapuk címmel debütált tavaly novemberben a hatrészes sorozat.

Idén pedig folytatódik a második évaddal, mely november 8-án fog debütálni a Disney+ platformon. Az évad hivatalos szinopszisa is megérkezett, (SPOILER):

A sorozat második évadában a Calvin család visszatér az Északi-sarkra, Scott Calvin (Tim Allen) pedig Mikulásként folytatja szerepét, miután visszavonulási tervei meghiúsultak, mivel az első évadban nem talált méltó utódot. Most, hogy Scott és családja sikeresen megmentette a karácsonyt, Scott fiára, Cal-ra (Austin Kane) képzésére fordítja a figyelmét, hogy végül Mikulásként vegye át a "családi vállalkozást".
3 hozzászólás

Porthos

9 hónapja, 2 hete és 1 napja

Nem meglepő.

válasz erre

TEchie

9 hónapja, 2 hete és 1 napja

Nem volt rossz az első...

válasz erre

Fikarc

9 hónapja, 2 hete és 1 napja

Nem rossz kis cucc, nézhető.

válasz erre