A Démonok között 4. lehet a franchise befejező része

2023. január 03.
51.7521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
A hírek szerint a végéhez közeledik Ed és Lorraine Warren szellemvadász páros kalandjai, akik 2013-ban jelentek meg először a képernyőkön, majd további részek és előzmény filmek is érkeztek a franchise-ba, de James Wan rendező szerint hamarosan véget ér a történet.

Még tavaly októberben került bejelentésre, hogy készül a negyedik Démonok között film, amit ismét James Wan fog rendezni és producerként Peter Safran is dolgozik a projekten, aki jelenleg James Gunnal közösen találják ki a DC jövőjét. James Wan a közelmúltban adott interjút a Collider magazinnak, akiknek elárulta, hogy valószínűleg ez lesz az utolsó Warren-kaland.

Természetesen a horror-rendező nem mondta biztosra a dolgot, hiszen a rajongókon is sok múlik, valamint a bevételeken és a stúdión. Egyelőre úgy fest a dolog, hogy nem lesz több Démonok között. A negyedik részben természetesen ismét Patrick Wilson és Vera Farmiga fogja a főszereplő házaspárt alakítani. Megjelenési dátumot egyelőre nem tudni, de még idén jön Az apáca második része.
3 hozzászólás

TEchie

1 éve, 4 hónapja és 22 napja

Ronalddo írta:
Na igen, ideje lenne lezárni, nagyon el van nyújtva.
Kb ezer sztorija van a házaspárnak, szóval azért lehetne még pár rész..

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 22 napja

Na igen, ideje lenne lezárni, nagyon el van nyújtva.

válasz erre

inkognito

1 éve, 4 hónapja és 22 napja

Végtelenségig nem mehet a film.

válasz erre