A Cloudflare új, ingyenes szolgáltatásával állítaná meg a mesterséges intelligencia-cégek robotjait

2024. július 04.
6.6131
csirkee profilja, adatai
csirkee
A nagy nyelvi modelleket az interneten található tartalmakkal tanítják be a cégek, ám sok webhely nem örül annak, hogy az ő tartalmát erre használja fel egy harmadik fél, ezért döntött úgy a Cloudflare, hogy kiad egy új eszközt, ami segít kibannolni a mesterséges intelligencia-cégek robotjait.

Korábban a The New York Times megtiltotta az olyan cégeknek, mint az OpenAI, hogy archív tartalmaikat a ChatGPT-t betanítására használják fel, még perrel is fenyegetőzött, ám végül sikerült megegyezniük. Azonban sok webhely szolgáltató nem tud mit tenni a robotok ellen. Számukra lehet megoldás a Cloudflare új eszköze, amit minden ügyfelének ingyenesen biztosít a jövőben.

A vállalat állítása szerint képesek azonosítani a mesterséges intelligenciabotokat és letiltani őket. A Bytedance tulajdonában lévő Bytespider bot a Cloudflare hatáskörébe tartozó webhelyek 40 százalékához próbált hozzáférni, míg az OpenAI GPTBotja a 35 százalékhoz. A vállalat fel van arra készülve, hogy felvegye a harcot az AI vállalatokkal szemben, akik próbálják újabbnál újabb botokkal megkerülni a tartalomhoz való hozzáférésre vonatkozó szabályokat.
kiad egy új eszközt, ami segít kibannolni a mesterséges intelligencia-cégek robotjait.'>
3 hozzászólás

Porthos

2 hete

A Cloduflare inkább foglalkozoon a saját szolgáltatásaival, hogy használhatóbbak legyenek...

válasz erre

CharlieFirpo

2 hete és 1 napja

Az a Cloudflare ami most épp rommá szopat minden Telekomost?

válasz erre

Ronalddo

2 hete és 1 napja

Van benne logika!

válasz erre