A BMW felhagy az előfizetéses ülésfűtés rendszerrel

2023. szeptember 08.
18.3861
csirkee profilja, adatai
csirkee
A német autógyártó vállalat még tavaly vezette be, az ülésfűtés előfizetések értékesítését, ám a rendszer annyira felbosszantotta az embereket, hogy a vezetőség nemrégiben úgy döntött, felhagy ezzel a taktikával és a jövőben inkább a szoftveres szolgáltatások értékesítését fogja szorgalmazni.
 

Az autógyártó vállalatok többsége a szolgáltatások eladását helyezi előtérbe, hiszen ezzel tudnak életben maradni a jövőben, ám az nem tetszik az embereknek, hogy olyanért fizessenek, ami eleve be van építve az autóba, mint például az ülés- vagy kormányfűtés. A BMW megpróbálkozott ezen hardverfunkciók havi értékesítésével, de nagy bukó lett.

Pieter Nota, a BMW értékesítésért és marketingért felelős igazgatósági tagja az Autocar-nak elárulta, hogy a márka olyan fizetős szoftverfunkciókra edzi majd a figyelmét, mint a vezetési- és a parkolás támogatás. A vezető elárulta, hogy a felhasználók nem akartak havi 18 dollárt fizetni egy olyan dologért, amit egyébként kifizettek autójuk megvásárlásakor. A megnyugodhatnak a BMW tulajdonosok, a jövőben nem fog fázni a fenekük télen.
vezette be, az ülésfűtés előfizetések értékesítését, ám a rendszer annyira felbosszantotta az embereket, hogy a vezetőség nemrégiben úgy döntött, felhagy ezzel a taktikával és a jövőben inkább a szoftveres szolgáltatások értékesítését fogja szorgalmazni.'>
4 hozzászólás

Porthos

5 hónapja, 3 hete és 5 napja

BMW-nek meg aAudinak ezek a megvásárolható alapfunkciói... röhögő smiley Annyira gáz amúgy.

válasz erre

Fikarc

5 hónapja, 3 hete és 5 napja

Az volt az elmeroggyant aki ezt egyáltalán kitalálta.

válasz erre

Ronalddo

5 hónapja, 3 hete és 5 napja

Gondolom visszaesett az eladás.

válasz erre

Mordorer

5 hónapja, 3 hete és 5 napja

Eleve elborult gondolat volt. Rohej ez a cég amúgy.

válasz erre