A Bing legkeresettebb szava a Google

2021. október 02.
73.6161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Még júliusban a Google anyacégét, az Alphabet-et 4,3 milliárd eurós bírsággal sújtották, és trösztellenes végzéssel sújtotta az Európai Unió, miután azzal vádolták, hogy állítólag kiszorítják a versengő keresőmotorokat és monopolizálják a piaci részesedést.

A Google eközben azt állítja, hogy a keresőmotor dominanciája egyszerűen annak köszönhető, hogy nagyon népszerű. A Google ügyvédei csütörtökön megjelentek a bíróságon, és azzal érveltek az uniós bírák előtt, hogy a bírságot felül kell írni; amellett is érveltek, hogy szüntessék meg a 2018-as trösztellenes határozatot, mert a Google sikere a fogyasztói preferenciáknak köszönhető. Az ügyvédek azt állítják, hogy az ügyfelek annyira kedvelik a Google-t, hogy a Bing legnépszerűbb keresési kifejezése valójában a "Google".

Bizonyítékokat nyújtottak be, amelyek azt mutatják, hogy a leggyakoribb keresési lekérdezés a Bingen a Google - mondta Alfonso Lamadrid, az Alphabet ügyvédje, a Bloomberg beszámolója szerint. Az ügyvéd állítása alapján az emberek azért használják a Google-t, mert úgy döntenek, nem azért, mert kénytelenek. Azzal folytatta, hogy a Google piaci részesedése az általános keresésben összhangban van a fogyasztói felmérésekkel, amelyek szerint a felhasználók 95%-a előnyben részesíti a Google-t a rivális keresőmotorokkal szemben.
4 hozzászólás

inkognito

3 éve, 15 napja

Vajon miért. röhögő smiley mindenki azt akarja használni.

válasz erre

Kisfaludy82

3 éve, 16 napja

Óriási, szakadok! röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 16 napja

Kabaré az összes MS cucc. röhögő smiley

válasz erre

Levi87

3 éve, 16 napja

Mint az Expolorerben a Chrome. röhögő smiley

válasz erre