A Beatles négy tagjáról négy életrajzi film készül

2024. február 21.
17.9681
csirkee profilja, adatai
csirkee
John Lennon, Paul McCartney, George Harrison és Ringo Starr - négy legendás név, akikről hamarosan életrajzi film készül, ráadásul nem is egy, hanem egyből négy különálló alkotás, melyeket Sam Mendes, a Skyfall és a Spectre filmek alkotója rendezi.

Bob Marley, a Queen és a Michael Jackson után újabb zenei legendák életét láthatjuk majd a filmvásznon, ugyanis már fejlesztés alatt áll nem egy, hanem egyből négy a Beatlesről szóló életrajzi film. A tervek szerint mind a négy filmet 2027-ben fogják bemutatni, és mindegyiket Sam Mendes rendezi. A projekt a Sony Picturesnél készül, a munkában pedig részt fog venni a Beatles által 1968-ban alapított Apple Corps vállalat részéről Jeff Jones.

A négy film négy különböző szempontból fogja bemutatni a Beatles tagok életét, zenei munkásságukat egészen az 1970-es feloszlásig. A világ egyik legismertebb zenekaráról már több életrajzi film is készült az elmúlt években, ám a mostanihoz a még élő tagok, azaz Paul McCartney és Ringo Starr is a nevét fogja adni.
1 hozzászólás

Harder

2 hónapja, 1 napja

Ehh, felesleges.

válasz erre