A Barbie már a Google keresőjét is megfertőzte

2023. július 20.
17.0571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
csirkee profilja, adatai
csirkee
Ma került a mozikba a nyár egyik legjobban várt mozifilmje, a Barbie, melynek alkalmából a keresőóriás egy kis meglepetéssel készült, ugyanis aki beírja a keresőbe a "Barbie film" kifejezést, annak rózsaszín csillámok és csillagok fogják ellepni a képernyőjét néhány másodperc erejéig.

A Google szereti megünnepelni a neves napokat, legyen szó például egy '56-os ünnepről vagy éppen Valentin-napról, a kereső egy különleges céges emblémát, Google Doodle-t készít. A mostani alkalom pedig nem más, mint a Barbie című film megjelenése, melyben Margot Robbie-t és Ryan Goslingot láthatjuk a főszerepekben.

A film körül hatalmas hype alakult ki, ami köszönhető a főszereplőnek is, ugyanis Margot a sajtókörúton a Barbie babák klasszikus ruháit viselte, amiért odáig voltak a rajongók és ebből a hypeból a Google sem akart kimaradni. A csillogó-rózsaszín Doodle-t egyébként megoszthatjuk ismerőseinkkel is, de ha nem unjuk a csillogást, akkor újra is indíthatjuk, ha megnyomjuk a képernyő alján lévő gombok közül a bal oldalit.
2 hozzászólás

Porthos

1 éve, 1 hónapja

Csak azt tudom szívből ajánlani, aki még nem látta, hogy ne nézze meg. röhögő smiley Ilyen traumatikus, lehagnoló és irritálóan agresszív filmet már régen láttam. ÉS ez nem vicc.

válasz erre

Fikarc

1 éve, 1 hónapja és 1 napja

Jesszusom...

válasz erre